За секоја направена нарачка со испорака вон Скопје и нарачка со вкупна вредност од 600,00 денари се плаќа износ од 100 ден. до 350 ден во зависност од локацијата за испорака.
Доколку износот на нарачката е поголем од 600,00 денари во тој случај испораката на територија на град Скопје е бесплатна, додека вон Скопје важат гореспоменатите цени.
Цената е еднократна независно дали нарачката вклучува еден или повеќе производи.    

Испорака во Скопје:
– Сите нарачки направени до 12 часот се испорачуваат во текот на истиот ден.
– Сите нарачки направени после 12 часот се испорачуваат во текот на следниот ден.

Испорака низ Македонија:
– Сите нарачки се испорачуваат во период од 1 до 3 работни дена.

Пратките се доставуваат до влезот на од наведената адреса. 
Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

 

Подигање на опрема лично:
Доколку сакате постои опција опремата да се подигне лично.
Нашиот централен магацин работи од 09.00 часот до 17.00 часот секој ден освен Недела.
Пред да дојдете да ја подигнете нарачката ве молам да не контактирате на телефонскиот број 02/322 30 80 за да добиете потврда дека вашата нарачка е спремна.

Други информации околу испораката
Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 02 322 30 80 или преку email: info@niko.com.mk

Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да не контактирате на 02/322 30 80.