Нико Интеграции и ВЕБ Дизајн

  Ул.Даме Груев 5-8/1,
  1000 Скопје

  02/322-30-80
  info@niko.com.mk

  Изготвување на ИТ решенија, Мрежна инфраструктура,
  ГПС Следење на возила, ВЕБ Дизајн, Одржување

  Нико Шоп & Сервисен центар

  ГТЦ Приземје – Holiday Inn,
  1000 Skopje

  02/61-444-22
  gtc@niko.com.mk