Производи

ИСПОРАКА

За секоја направена нарачка со испорака вон Скопје и нарачка со вкупна вредност од 600,00 денари се плаќа износ од 100 ден. до 350 ден во зависност од локацијата за испорака.

ГАРАНЦИЈА

Доколку имате било какви прашања или ви се потребни појаснувања контактирајте не на телефонскиот број 02 322 30 80 или испратете еmail на support@niko.com.mk

КАТАЛОГ

niko-katalog2