Scanner EPSON V19

Epson

Скенер кој што влегува во категоријата на одлична цена во однос на перформансите кој што ги нуди.
Многу едноставен за користење и лесно овозможување на споделување на матријалите.
Специфично е тоа што овој скенер се напојува дирекно од USB приклучокот.
Технички карактеристики:
Scanner Type: Flatbed color scanner
Optical Sensor: CIS (Contact Image Sensor)
Optical Resolution: 4800 dpi
Hardware Resolution: 4800 x 4800 dpi
Effective Pixels: 40,800 x 56,160 pixels (4800 dpi)
Color Bit Depth: 48-bits per pixel internal / 24-bits per pixel external
Grayscale Bit Depth: 16-bits per pixel internal / 8-bits per pixel external
Maximum Scan Area: Flatbed А4

Гаранција: 12 месеци

3.890 ДЕН

SKU: Scanner EPSON V19 Категории: ,

Опис

Скенер кој што влегува во категоријата на одлична цена во однос на перформансите кој што ги нуди.
Многу едноставен за користење и лесно овозможување на споделување на матријалите.
Специфично е тоа што овој скенер се напојува дирекно од USB приклучокот.
Технички карактеристики:
Scanner Type: Flatbed color scanner
Optical Sensor: CIS (Contact Image Sensor)
Optical Resolution: 4800 dpi
Hardware Resolution: 4800 x 4800 dpi
Effective Pixels: 40,800 x 56,160 pixels (4800 dpi)
Color Bit Depth: 48-bits per pixel internal / 24-bits per pixel external
Grayscale Bit Depth: 16-bits per pixel internal / 8-bits per pixel external
Maximum Scan Area: Flatbed А4

Гаранција: 12 месеци

Оцена

Нема оцени

Биди прв што ќе го оцени “Scanner EPSON V19”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.